Бортпровідник British Airways зняв на відео, як він каже пасажирам "йти на х**". Коннор Скенлон записав ганебне відео і після цього звільнився.

Ролик і подробиці того, що сталося публікує Daily Mail.

Читайте Знай в Google News!

За інформацією видання, 28-річний Коннор Скенлон опублікував у своєму Instagram кадри, на яких він дякує і одночасно посилає мандрівників, які залишають лайнер в аеропорту Бен-Гуріон в Ізраїлі.

"Всього доброго, спасибі вам і пішли на * * *", - виголосив бортпровідник.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот відео з Іnstagram
Скріншот відео з Іnstagram

Як стало відомо журналістам, тоді співробітник перевізника прийняв рішення звільнитися і таким чином вирішив показати світу, що він насправді думає про свою роботу.

Скріншот відео з Іnstagram
Скріншот відео з Іnstagram

Потім він опублікував нецензуру в Instagram, супроводжуючи смайлами, що регочуть до сліз, 28-річний менеджер з обслуговування клієнтів Скенлон зняв кліп кілька тижнів тому після перельоту з Хітроу до Тель-Авіва. Після посадки в ізраїльському аеропорту Бен-Гуріон екіпаж попрощався з пасажирами, поки він нецензурно лаявся.

Крім того, пізніше сам Скенлон зізнався, що не повинен був вимовляти нецензурних слів на адресу невинних туристів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стюардеса анонімно розповіла про небезпеку харчування в літаку.

Як повідомляв Знай. ua, стюардеса застерегла пасажирів про найбрудніше місце в літаку – міняють памперси та стрижуть нігті.

Також Знай. ua писав, що стюардеса розкрила неприємну правду.