Традиційно останній місяць осені почався в Україні класично - з дощів і похолодання. В останні роки крижані опади іноді приходили вже в листопаді.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють у сюжеті ТСН.

Листопад завжди вважався невеликою підготовкою до зими. Адже цей місяць ніколи не милував осіннім теплим сонцем - зазвичай холод і дощі, тумани і вітер. А іноді навіть сніг. Однак цього року традиції погоди змінюються.

Погода, фото: youtube
Погода, фото: youtube

"І про перший сніг. Незважаючи на те, що кілька років перший сніг випадав у першій половині листопада, цього року, кажуть синоптики його так рано чекати не варто. Швидше за все до кінця листопада ніяких сніговиків ми ліпити не будемо", - розповіла ведуча в сюжеті.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що на Західній Україні 1 листопада випав сніг. Користувачі соцмереж поділилися фотографіями та відео першого снігу в Карпатах та снігового покриву в Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Синоптики прогнозують, що морозів у листопаді теж чекати не варто, а ось дощі будуть щедро поливати українську землю в останньому осінньому місяці.

У горах на Буковині випав сніг
У горах на Буковині випав сніг

Варто зауважити, що погода в Україні в листопаді 2020 буде дивувати українців різкими перепадами температури. Середньомісячна амплітуда може скласти 48 градусів – від +24 до -24 градусів. Народний синоптик Леонід Горбань попереджає, що цей місяць буде холодним, дощовим і похмурим

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше погода на понеділок, 2 листопада: дощі й відчутне похолодання, насувається диктатура сірого кольору.

Як повідомляє портал Знай.uа аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було.

Також Знай.uа писав, що синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними.