Українські воїни з підрозділів Об'єднаних сил продовжують контролювати ситуацію в районі проведення операції. Вони продовжують сумлінно виконувати завдання з призначення, дотримуючись режиму припинення вогню.
Наші захисники зафіксували два порушення домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації від початку поточної доби, 2 листопада. Противник застосував протитанковий гранатомет і стрілецьку зброю вранці, в районі населеного пункту шуми. Ближче до обіду окупанти знову скористалися гранатометів біля Старогнатівки. Постріли не були прицільними, тому наші воїни не відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає. У районі проведення операції належним чином виконують завдання інші складові сил оборони. Так, на ділянках вздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано майже 2 гектари території та передано на знищення 10 вибухонебезпечних предметів. ООС

Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу путінські окупанти також двічі порушили домовленості в районі населеного пункту Водяне. Там ворог застосував стрілецьку зброю. Постріли не становили загрози українським військовослужбовцям. Бойових поранень або втрат серед наших воїнів не зафіксовано.
Однак також збройні формування Російської Федерації здійснили проліт БПЛА типу "Квадрокоптер" з перетином лінії розмежування.

В районі проведення операції Об'єднаних сил належним чином виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, за минулу добу представниками Національної поліції України зі складу ОЗ виявлено 39 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5014 транспортних засоби та 4338 осіб. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил контролюється українськими воїнами. Слава Україні!

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, над Донбасом піднявся гул від гранатометів путінських найманців, мужність воїнів ЗСУ вражає.

Як повідомляв "Знай.ua", "Злочин щодо армії та національних інтересів": ветеран АТО звинуватив Зеленського у загибелі військових на Донбасі.

Знай.ua писав, Українка втекла босоніж по снігу від чоловіка-тирана і стала відомою на всю країну: "Люблю, допомагаю"