Вчені помітили різницю в психології між протилежними статями. Якщо чоловіки відчувають себе старими в 58 років, то до жінок це почуття приходить вже в 29.

Читайте Знай в Google News!

В рамках опитування вдалося визначити, що більше 25% жінок відчувають себе старими в той момент, коли знаходять на голові перший сивий волосок. А чоловіки згадують про свій похилий вік тільки, тоді коли у них виникають проблеми в ліжку.

На думку психологів, така різниця в психології пов'язана з панівним у суспільстві ставленням до молодості та краси.

Старість, фото Pixabay
Старість, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Жінка відчуває себе старою, коли перестає вписуватися в ідеал, що формується кінематографом і соцмережами. Чоловіки не настільки зациклені на своєму віці, і вони відмовляються звертати на нього увагу аж до 60 років.

Професор психології Кері Купер з Університету Ланкастера зазначив, що до 30 років жінки повністю дозрівають для думок про шлюб і дітей, а у чоловіків на першому місці кар'єра.

Крім того, 10% жінок заявили, що починають відчувати старість, як тільки помічають перші зморшки на обличчі. Ще у 50% пані почуття похилого віку прийшло після опадання грудей, викликаного вагітністю і годуванням дітей. Решта 3% опитаних вважають, що вони стають старими, якщо починають поводити себе, як їх мами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, топ найкрасивіших чоловіків у віці, які зламали стереотипи.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали шикарне життя пенсіонерів за кордоном.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес злякався старості: "Що робити?".