Відомий блогер, підприємець і політичний аналітик Сергій Корнак повідомляє, що протягом останніх кількох днів навколо Конституційного Суду України відбувається скандал.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Політичний аналітик так само говорить, що деякі люди пропонують скоротити, прибрати або ж перезавантажити Конституційний Суд України, щоб призначити туди своїх людей.

Читайте Знай в Google News!

"У скільки ж нам з вами обходяться, як платникам податків, ці пригоди? Друзі, ви будете просто шоковані! Верховний Суд і Конституційний Суд нам обходиться в 3,5 мільярда гривень утримання на рік", - розкрив всю правду українським громадянам підприємець Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Так само блогер поділився тим, що в Америці, найбагатшій країні, Верховний Суд становить дев'ять осіб. За його словами населення цієї країни - 330 мільйонів чоловік. У той час коли у нас, в Україні, вищі суди становлять понад 100 осіб, а якщо бути точніше – 120.

Крім того, політичний фахівець Сергій Корнак відкрив таємницю про заробітну плату українських суддів, а так само про їх пенсії.

Скріншот до відео Сергія Корнака в Youtube
Скріншот до відео Сергія Корнака в Youtube

"Зарплата у конституційного судді-750 тисяч гривень на місяць. Друзі, це ще не все, пенсія у верховного судді і конституційного судді, коли вони виходять на пенсії, - 225 тисяч гривень. Я просто вражений!",- не стримуючи емоції, каже блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Так само аналітик говорить про те, що кількість чиновників в Україні становить понад 500 тисяч осіб, в той час, коли, наприклад, в Японії – 9 осіб, з населенням в 130 мільйонів громадян.

Нагадаємо, що президент Української держави Володимир Зеленський вніс несподіваний законопроект про звільнення суддів Конституційного Суду України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Конституційний Суд України зняв обмеження щодо виплати заробітної плати всім посадовим особам.

Також "Знай.ua" писав, що український гарант Володимир Зеленський звернувся до КСУ через змову чиновників і олігархів.