У середу, 4 листопада, по всій території України встановиться по-осінньому прохолодна і дощова погода. Небо буде покрито хмарами в більшості областей країни, а жителі Заходу страждатимуть від дощів.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, найтепліше традиційно буде на Півдні. Стовпчики термометрів там покажуть +14 +16 градусів.

Протягом усього дня на Західній Україні прогнозується хмарна погода. Велика частина дня пройде без опадів, ввечері пройде дрібний дощ. Температура повітря буде в межах +10 +12 градусів.

Небо на Сході країни буде ясним тільки вранці. Однак опадів не передбачається. Температура повітря – +13 +15 градусів. На Півночі України сонце буде рідко визирати з-за хмар. Повітря там прогріється до +9 +11 градусів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Києві в середу хмарна погода триматиметься до самого вечора, але опадів не буде. Температура повітря складе близько +9 +11 градусів.

погода на 4 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

4 листопада відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. Якщо на Казанську день почнеться туманом – відлизі бути, а якщо ясний день – чекай на похолодання. Якщо "небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.