У мережі оприлюднено важливу інформацію про контакти голови Окружного адміністративного суду Павла Вовка, якого в понеділок, 3 листопада, НАБУ оголосило в розшук, з оточенням президента Володимира Зеленського в 2019 році, зокрема, з Андрієм Богданом.

Читайте Знай в Google News!

Мова про це піде в другій частині фільму "Нарадча кімната", який опублікувало "Слідство.Інфо".

Згідно з анонсом видання, в наступній частині фільму будуть показані розмови суддів ОАСК, що стосуються рішень на користь Російської Православної церкви в Україні і зняття заборони на показ в Україні серіалу "Свати", до виробництва якого мав пряме відношення Володимир Зеленський.

Варто відзначити той факт, що ці розмови публікуються в мережі вперше. Під час роботи над фільмом журналісти обробили майже дві тисячі годин записів з кабінету Вовка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під будівлею ОП збиралися активісти в мантіях і масках вовків. Вони вимагали, щоб Зеленський нарешті відреагував на плівки і розслідування справи по ОАСК, в якому замішаний Павло Вовк.

Як повідомляв портал Знай.uа, НАБУ оголосило в розшук сімох фігурантів у справі про можливе захоплення влади керівництвом Окружного адміністративного суду Києва. Серед них виявився голова ОАСК Павло Вовк.

Також портал Знай.uа писав, що НАБУ і САП оголосили в розшук колишнього міністра екології та природокористування Миколу Злочевського.