Яніна Соколова - одна з найпопулярніших українських журналісток. Вона висвітлює найгостріші теми в політиці і суспільстві. Крім того, Яніна Соколова знайома і з цілим рядом відомих і крутих особистостей зі світу мистецтва і поезії, в тому числі і Лесем Подерев'янським.

Сьогодні, 3 листопада, легендарний Подерев'янський відсвяткував свій 67 День Народження. Яніна Соколова не залишила без уваги такий привід і привітала старого друга.

На своїй сторінці в Facebook Соколова опублікувала рядки з одного з найвідоміших творінь Леся Подерев'янського. "З Днем народження, мітцю!
Купатися!"– - так підписала свою публікацію Яніна Соколова. Також вона доклала посилання на відео з Youtube з торішнього Дня народження великого українського поета.

Публікація Яніни Соколової зібрала понад 7.5 тисяч реакцій і 222 репости в Facebook. У коментарях користувачі вітали Подерев'янського З Днем Народження і захоплювалися його творчістю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай.uа писав, що експерти назвали головні провали року президентства Володимира Зеленського-судовий " фальш-старт "і корупційний" переляк " інвесторів.

Раньше Знай.uа повідомляти про заяву Дмитра Разумкова про вірус в Раді і справжній "лист Фокіна".