Українцям нагадали, що в мобільному додатку "Дія" версії 2.0 вже є цифровий номер платника податків, який можна використовувати в державних установах, а також в банках, торгових мережах і поштових відділеннях.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства цифрової трансформації України в мережі Instagram.

Старий ІПН, скріншот: Instagram
Старий ІПН, скріншот: Instagram

Новий ІПН, скріншот: Instagram
Новий ІПН, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Цифровий номер платника податків - аналогом паперового податкового номера. Він доступний у мобільному додатку Дія 2.0. Завдяки цьому, торгові мережі, Поштові відділення, банки і сервіси зможуть офіційно приймати цифрові документи. Відтепер не буде ситуацій, коли документи щодо " Дії " не приймають! Користуйтеся документами в смартфоні під час: надання послуг поштового зв'язку; проведення банківських операцій; на касах супермаркетів для підтвердження віку; надання адміністративних послуг; повернення коштів сплачених за товар, і т.п.", - пишуть Мінцифри.

Варто також нагадати нашим читачам, що не так давно Мінцифри презентували нові послуги в додатку "Дія". За словами керівника "держави в смартфоні" Мстислава Баніка, в Україні найшвидша реєстрація бізнесу в світі. Вже понад 130 тисяч українців спішно отримали послуги з ФОПів на diia.gov.ua.

Додаток "Дія", фото: nachasi
Додаток "Дія", фото: nachasi

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, як зареєструвати новонароджених під час пандемії без довідок: пояснення Мінцифри.

Як повідомляв Знай.uа, Microsoft дарує Україні сотні мільйонів: куди витратять допомогу від Білла Гейтса.

Знай.uа писав, документи в смартфоні: як українці користуватимуться новою функцією.