Відомий блогер і політичний оглядач Сергій Корнак в черговий раз вирішив звернутися до українців, але тепер він розповів про нинішню владу. Якщо бути точніше, то блогер вирішив торкнутися теми з колишнім главою України Петром Порошенком, який так прагне повернути собі владу.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

Політичний оглядач досить різко і негативно відгукується про п'ятого українського президента Петра Порошенка. Він абсолютно не скупиться на слова, і без зайвої скромності критикує колишнього главу країни.

"Порошенко-це такий рок долі для України, це абсолютне зло, тому що людина може заради влади, заради досягнення своїх цілей, піти по трупах, що він і зробив", - заявив політичний аналітик Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Блогер не упустив можливості згадати, що коли Петро Порошенко сів у крісло глави Української держави, він підкреслив, що війна на Донбасі триватиме всього 2 тижні, а загалом - вже 6 років. За словами Корнака, екс-глава України також знаходиться в дуже близьких відносинах з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Оглядач згадав, як у далекому 2014 році в Україні був політичний настрій, коли вся країна була об'єднана воєдино. А коли почалася окупація Криму і війна на Донбасі, то Україна розділилася.

Сергій Корнак, скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube
Сергій Корнак, скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube

Крім того, він досить різко висловив своє невдоволення з боку звичайного громадянина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Ти говориш російською-ти ворог, ти не носиш вишиванку – ти ворог, ти обурюєшся, що тебе доять олігархи – ти ворог, їдь. Ось вона-наша справедливість", - вельми емоційно прокоментував Сергій Корнак.

Нагадаємо, що відомий блогер Сергій Корнак розібрав на "частини" звернення Володимира Зеленського до Верховної Ради.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політичний аналітик Сергій Корнак розповів, що він думає про Сергія Притулу.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розповів, якими будуть тарифи для українців найближчим часом.