У Сполучених Штатах Америки відбулися вибори президента, в результаті яких кандидати Джо Байден і Дональд Трамп отримали практично однакову кількість голосів. У зв'язку з цим, Трамп впевнений, що займе крісло глави Америки, так само вважає і Байден.

Про це повідомляють на каналі "Акценты" в YouTube.

3 листопада 2020 року став знаменним днем, оскільки в Сполучених Штатах Америки відбулися президентські вибори. Громадяни країни вже зробили свій вибір, віддавши голоси за того чи іншого кандидата.

Виходячи з попередньої інформації, результати виборів стали вельми цікавими. Кандидати в президенти США Дональд Трамп і Джо Байден досить тривалий час намагалися знайти один на одного компромати.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Однак, результати виборів показали, що вони знаходяться практично на одному рівні за кількістю голосів.

Читайте Знай в Google News!

Варто підкреслити, що результати президентських виборів буквально спровокували Трампа і Байдена написати пару слів в мережі Інтернет. Дивлячись на публікації на сторінках у обох кандидатах, можна зробити висновок, що вони обидва впевнені в перемозі.

"Сьогодні ввечері я зроблю заяву. Велика перемога!"- з упевненістю написав на своїй сторінці в соціальній мережі Дональд Трамп.

Скріншот поста зі сторінки Дональда Трампа в Twitter
Скріншот поста зі сторінки Дональда Трампа в Twitter

До нього пізніше приєднався і Джо Байден, який також упевнений в тому, що перемога на цих виборах буде за ним.

"Ми раді тому місцю, яке займаємо. Ми вважаємо, що йдемо по шляху до перемоги на цих виборах", - впевнено підкреслив Джо Байден.

Скріншот поста зі сторінки Джо Байдена в Twitter
Скріншот поста зі сторінки Джо Байдена в Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

А поки варто уточнити, що кандидат від Республіканської партії і екс-глава Білого дому Дональд Трамп переганяє колишнього віце-президента США Джо Байдена у всіх 6-ти ключових штатах.

Нагадаємо, що у США почалися президентські вибори, тому в мережі роблять свої припущення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також "Знай.ua" писав, що навколо президентських виборів в Америки розгорівся справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.