Катання на каяках захоплює мільйони людей по всьому світу. І дійсно, це оригінальна розвага, яка дозволяє повною мірою насолодитися красою морів і океанів. Однак іноді каякери забувають про пильність, через що звичайна прогулянка може перетворитися закінчитися трагічно. Так ледь не сталося в США.

Звичайний день, звичайна прогулянка на каяку. Дівчина, яка перебувала в човні, зацікавилася чимось незвичайним, що пропливало неподалік від неї. Придивившись, вона зрозуміла, що це був кит. Дівчина ніколи не бачила їх в такій близькості від себе, і зацікавившись вирішила підплисти ближче. У цьому була її помилка, яка могла коштувати їй життя.


Кіт поднирнул під каяк і хотів проковтнути дівчину разом з човном. Враховуючи габарити морського ссавця, йому б це вдалося з легкістю. Але любительці прогулянок пощастило. Кіт промахнувся, а каяк просто перекинувся і дівчина опинилася у воді. Благо, історія закінчилася благополучно, і вона змогла вибратися з води, відбувшись лише переляком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, в Антарктиді виявили яйце гігантської Рептилії.

Як повідомляв Знай. ua, на Тернопільщині кішка вигодувала двох чудовиськ.

Також Знай. ua писав, що людина з вродженими вадами на прізвисько "півхлопця" здобув славу, а потім розчарувався в людстві.