У фракції "Слуга народу" закликали сісти за стіл переговорів, щоб розв'язувати питання перезапуску Конституційного суду.

Читайте Знай в Google News!

Народна депутатка від фракції "Слуга Народу" Анастасія Радіна заявила, що виконати рішення Конституційного суду і просто змінити закон – неможливо. Вона запропонувала нардепам з інших фракції обговорити проблему та розв'язати її спільними зусиллями.

Про це Радіна сказала в ефірі ток-шоу Василя Голованова на телеканалі Україна 24.

За словами Радіної, зараз необхідно вирішити два завдання: повернути електронне декларування в повному об'ємі та розв'язувати питання КСУ.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

" Не вирішивши питання Конституційного суду неможливо вирішити питання декларування. Щоб вирішити питання Конституційного суду, як мінімум треба визначити правила роботи Конституційного судурішенням парламенту", - зазначила нардепка.

Анастасія Радіна закликала представників фракцій сісти за стіл переговорів, щоб разом ухвалити зважене та чесне рішення – перезапустити Конституційний суд. Лише так можна повернути українцям нормальне конституційне судочинство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому судді Конституційного суду "знесли" е-декларування

Як повідомляв портал Знай.ua, викрито правду про статки судді Сліденка з КСУ

Також Знай.ua писав, Зеленський готується до скасування траншу МВФ і розпуску Ради через суддів КСУ