Поки чоловік цілими днями пропадав на роботі, його дружина не гаяла часу і знайшла собі розвагу.

Читайте Знай в Google News!

У Пекіні заміжня жінка Чжан, яка виховувала двох дітей, зраджувала занадто зайнятому на роботі чоловікові з трьома сотнями чоловіків.

Про це повідомляє портал World of Buzz.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Все почалось з того, як у 2017 році жінка придумала собі нове ім'я Чжоу Мо. Вона зареєструвалась у соцмережах і видавала себе за матір-одиначку. Таким чином китаянка познайомилася з великою кількістю чоловіків, які потім стали її коханцями.

Як зазначається, за три роки Чжоу Мо була навдивовижу активною - вона займалася сексом з 300 коханцями. Крім того, Чжан випрошувала у них гроші. Своєю чергою чоловіки платили їй "на медичні рахунки, квартплату і догляд за дітьми". Загалом дівчині вдалося отримати від своїх численних коханців 400 тисяч юанів (17,140 млн гривень).

Проте, таке солодке життя китаянки закінчилося у серпні 2020 року, коли її аферу розкрили. Як зазначається, один з потенційних коханців вирішив перевірити інформацію і зрозумів, що ніякої Чжоу Мо взагалі не існує. У підсумку вигадливу Чжан затримала поліція.

Що цікаво, її чоловік, повністю поглинений роботою, за всі ці роки так і не дізнався, що дружина йому зраджує. Як сказала сама Чжан, повернути гроші вона не зможе, оскільки вже давно витратила їх на азартні онлайн-ігри.

Любовні стосунки, фото з відкритих джерел
Любовні стосунки, фото з відкритих джерел

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше кит мало не проковтнув занадто допитливу дівчину і став зіркою мережі. Дівчина, яка перебувала в човні, зацікавилася чимось незвичайним, що пропливало неподалік від неї. Але вона й не здогадувалася, що може трапитися далі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", онук Захара Беркута з'явився в популярному шоу: хоче стати актором і мати 12 дітей. Хлопчик ніби народився з душею козака. Коли був маленьким, батьки помітили, що він краще засинає під народні пісні.

Також "Знай.ua" писав, що на зірку "Кріпосної" Денисенко напав маніяк в метро