Відомий відеоблогер Сергій Корнак досить різко, емоційно і абсолютно нескромно звернувся до українських громадян і політиків, які зараз керують країною. Не соромлячись своїх виразів, блогер почав засуджувати владу, яка нібито грабує державу.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

Блогер розповів, що зараз всім громадянам цікаво, хто ж отримає перемогу на виборах президента в Сполучених Штатах Америки. За його словами, у всіх ток-шоу, в кожному куточку думають, хто ж стане наступним главою Америки: Дональд Трамп або ж Джо Байден.

Але Корнак підкреслив, що абсолютно все одно, хто буде керувати Америкою. За його словами, там все робиться за Конституцією, а в Україні ніхто не живе за нею. Крім того, блогер досить різко висловився щодо глав нашої держави.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Нами керують злодії і виродки. І цим злодіям все одно, як і що. Вони розповідають страшні історії, як Порошенко. Ось, Порошенко управляє Америка, Байден йому сказав, що"ми тобі не дамо мільярд кредиту, якщо ти не звільниш генпрокурора". Так ти не бери! Як тобою можуть керувати, якщо тебе тупо купують?",- висловився нескромно Сергій Корнак.

Відеоблогер без зайвої скромності і з величезним жалем заявив, що політики, які зараз керують нашою країною, крадуть і знаходяться під владою якихось олігархів.

Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Сергій Корнак, скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Всі ці політики наші-це чисті чорти, слухати всіх гидко. Всі-популісти, жодного немає нормального. Тому що кожен працює на якогось олігарха. Це страшно, це моторошно. Подивимося, кого Бог нам пошле, не міг же він так яро прокляти Україну. Надія є!"- висловив наприкінці Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розкритикував колишнього главу України Петра Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відеоблогер Сергій Корнак звернувся з різкою заявою до Михайла Саакашвілі.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак розповів, скільки заробляють судді і яка у них пенсія.