У Львові в популярній українській мережі супермаркетів "Сільпо" покупець зіткнувся з дуже моторошною картиною. Замість свіжої риби чоловік отримав тухлятину, в якій жили... справжні глисти. Ось такий "подарунок" підніс магазин.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор", в якому публікують ось такі промахи вітчизняних супермаркетів, магазинів і т. д.

Риба з глистами з "Сільпо", фото: Telegram-канал "Народний ревізор"
Риба з глистами з "Сільпо", фото: Telegram-канал "Народний ревізор"

"Закоптили разом з глистами. Чоловік купив у кулінарії копчену рибу-мінтай. Пізніше під час вечері виявив неприємну знахідку у вигляді паразитів. #Львів, "Сільпо", пр.Червоної Калини, 62.", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Риба з глистами з "Сільпо", фото: Telegram-канал "Народний ревізор"
Риба з глистами з "Сільпо", фото: Telegram-канал "Народний ревізор"

Варто також нагадати, що в цій мережі супермаркетів такий випадок далеко не єдиний. Готова їжа в кулінарних відділах супермаркетів є досить популярним товаром, адже дозволяє заощадити час на приготування, або швидко і смачно перекусити протягом робочого дня. Однак, не завжди можна бути впевненим в її якості і, як виявилося, терміні придатності.

Telegram-канал "Народний Ревізор", як доказ, виклав фото, надіслане читачами, а заодно клієнтами популярного супермаркету"Сільпо". Чоловік купив готовий обід в кулінарії "Сільпо", а вже вдома виявив, що на лотку сьогоднішній стікер наклеєно втретє.

Раніше повідомляли, київський маркет попався на ганебному виверту, таким віри немає - "ілюзія знижки".

Як повідомляв Знай.yа, українська Піцерія розіслала клієнтам мерзенні повідомлення: "Жри, у*бок, не подавись".

Знай.uа писав, під Дніпром матері з дитиною впарили цукерки з живою начинкою-черви замість горішків.