В ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич емоційно відреагував на промову міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Він заявив, що це влада, а не прості українці, довели країну до катастрофи. Під катастрофою Шуфрич мав на увазі ту жахливу цифру щодо хворих Covid-19, до якої наблизилася Україна, і неготовність української системи охорони здоров'я повноцінно протистояти загрозі, що виникла.

Степанов порівняв ситуацію з підготовкою системи охорони здоров'я до боротьби з коронавірусом в Європі і в Україні. Він натякнув, що люди недостатньо дотримуються карантинних заходів, оскільки вірус передається від людини до людини".

Нестор Шуфрич не зміг це довго слухати і перебив Степанова.

"Пане Міністре, ми вже і не хочемо вам задавати питання, але як ви можете апелювати до країн Європи? Їм достатньо 3-4 місяці, щоб підготуватися до осені. Вони розуміли, що восени буде ще гірше. Ви сьогодні зробили так, що 1 березня у нас сьогодні, а не 1 або 5 листопада. Вам Рада дала 8 місяців і 3 мільярди доларів. А ви робите винними людей. Я вам рекомендую іноді промовчати, ніж давати коментарі. У європейських країн, було готове все. У нас було не готове нічого. Ми ще будемо розбиратися, куди ви поділи ці гроші.".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Шуфрич додав, "Це ви, а не люди, довели країну до катастрофи".

Раніше портал Знай.ua писав про те, що в Україні запровадять спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про " годину літніх людей"

Також портал Знай.ua писав, що у Львові не вистачає місць для хворих коронавірусом - лікуватимуть у швидких.

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Снєгирьов звернувся до українців з терміновою заявою: "опиниться на межі колапсу"