Перша леді Олена Зеленська на запрошення посла Аргентинської Республіки в Україні Олени Летісії Тереси Мікусінскі відвідала виставку робіт аргентинських фотохудожниць "Аргентина очима жінок-художниць", організовану посольством спільно з "Укрінформ".

Читайте Знай в Google News!

Про це дружина Володимира Зеленського повідомила на своїй сторінці в Instagram.

"У своїх роботах фотохудожниці натхненно і з любов’ю розповідають світові про розмаїття й красу своєї країни та її мешканців. Емоційно, чуттєво, по-жіночому… Завжди хотіла побувати в Аргентині, і сьогодні мені це вдалося. Хоча б віртуально 😊", - написала Олена.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто уточнити, що на виставці представлені роботи Хісели Айзенштат, Стефані Феррон, Селін Фрерс, Єве Грінберг, Нори Інієста, Зулеми Масса, Патрісії Пароді та Грасіелли Рію.

Художниці за допомогою різних технік, творчих стилів, особистих переживань та емоцій під час зйомки діляться своїм поглядом на Аргентину, відображаючи її в обличчях, пейзажах і кольорах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олена Зеленська розповіла, що зміниться в харчуванні школярів: меню на два тижні, нові санітарні норми та інше.

Як повідомляв портал Знай.uа, шеф-кухар Євген Клопотенко дізнався таємницю Олени Зеленської: "Хотіла бути президентом".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська зустрілася з жінками-послами іноземних держав.