У четвер, 5 листопада, в російській столиці Москві біля головної будівлі ФСБ на Луб'янці відомий активіст Павло Крісевич влаштував акцію на підтримку всіх політичних в'язнів Кремля.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють росЗМІ, Крісевича в образі Ісуса Христа підпалили інші активісти, одягнені в плащі з написом ФСБ. Навколо хреста лежали палаючі томи кримінальних справ.

Варто відзначити, що Павло Крісевич відомий і іншими провокаційними перформансами. Так, у серпні цього року Крісевич провів у Санкт-Петербурзі акцію на підтримку політв'язнів Росії та Білорусії. Молодий чоловік "повісився" за допомогою троса на Троїцькому мосту, а потім зістрибнув у воду.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А біля будівлі Люблінського районного суду Москви, де слухалася справа "нової величі", Крісевич спочатку виступив з промовою на підтримку фігурантів справи, а потім "зарізав" манекена в образі поліцейського.

На думку активіста, таким чином він здійснив "жертвопринесення". Після цього Крісевич та інші активісти були затримані співробітниками поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Польщі багатотисячні мітинги за аборти переросли в сутички з поліцією: "Це означає війну".

Як повідомляв портал Знай.uа, розлючені євробляхери прийшли під Раду з усієї України: "Скільки можна?"

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькому скандального бізнесмена вмили зеленкою: "Ви - це фейк!"