В ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" 5 листопада виступив член політичної сили "Батьківщина" Сергій Власенко. Тема передачі звучала як "країна криз", і обговорювалися різного роду кризові ситуації, через які в 2020 році доводиться проходити в Україні одночасно, в тому числі економічний, Конституційний і коронавирусный криза. Власенко запропонував варіант, як можна вийти з конституційної кризи, що нависла над країною.

Відсотків на 90 ситуація-штучна, вважає Власенко. І Верховна Рада здатна за кілька днів її виправити. Закон про скасування е-декларацій для чиновників - суть антиконституційний, заявив політик. Серед пропозицій Власенка-відновити е-декларування як для суддів, так і для всіх інших чиновників.

Внести до Кримінального кодексу України оновлену статтю 366.1, яка передбачає відповідальність за відсутність декларації або неправдиву інформацію в ній.

Перестати закликати людей виходити на вулицю;
Перестати спекулювати безвизом.
Провести коротку спеціалізовану роботу. Власенко додав, що Батьківщина зробила для цього все можливе.

Фахівці повинні сісти за круглий стіл, виключити з обговорення політику і з холодною головою прийняти відповідне рішення, вважає Власенко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що в Україні запровадять спеціальні правила карантину для пенсіонерів: що потрібно знати про " годину літніх людей"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Снєгирьов звернувся до українців з терміновою заявою: "опиниться на межі колапсу"

Нагадаємо, Комаровський розповів, як перевірити, що всередині школи дотримуються всі правила профілактики