Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба є досить активним користувачем соцмереж, де розповідає своїм підписникам різні поради та підказки. Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести середу, 28 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Глоби в Instagram.

"💌День хороший для проведення колективних заходів. Можна укладати великі угоди, займатися комерцією, нерухомістю - будь-якими матеріальними справами, примножують достаток і багатство. Добре відправлятися в поїздки, відрядження.

🚑 Симптоми хвороби цього дня можуть бути дуже прості. Активність допоможе вам впоратися з хворобою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

🍀 Знайти блискучий предмет - до удачі та подарунків. Над вами несподівано запалюється світло - знак здоров'я, благополуччя. На вас падають листя - знак отримання грошей.

🛏 Сни які ви запам'ятали - віщі. Вони мають відношення до вашого оточення. Добре бачити гроші. Побачити блискавку, спалахи, вогонь - знак одужання, зміни життя.

🍽 Добре їсти рибу або пироги з грибами. Можна приймати міцні спиртні напої.

👗 👠 Сприятливі темно-синій і червоно-коричневий кольори. Відмовтеся від строкатих і блакитних кольорів", - йдеться в публікації Глоби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку листопад принесе щастя.

Як повідомляв портал Знай.uа, найбільш некеровані жінки за гороскопом: які знаки Зодіаку не мають гальм.

Також портал Знай.uа писав, які три знаки зодіаку знаходяться під заступництвом вищих сил.