Відсутність маски прирівняли до порушення ПДР - як штрафуватимуть порушників карантину

Штрафи за відсутність маски на обличчі в громадських місцях будуть виписувати за тим же принципом, що і штрафи за порушення ПДР. Протокол про штраф за неносіння маски виписуватимуть, як і за порушення ПДР - відразу на місці, а не так, як було раніше, коли складали протокол і передавали його в суд, який вирішував накладати штраф чи ні.

карантин в Україні, фото: unian
карантин в Україні, фото: unian

МОЗ запроваджує в Україні карантин вихідного дня: що це і коли почнеться

В Україні запровадять карантин вихідного дня. В МОЗ пояснили, які обмеження діятимуть у вихідні. Цілковитого локдауну в Україні наразі не буде, але з 14 листопада запровадять жорсткий карантин на вихідні. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Максим Степанов, кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YouTube
Максим Степанов, кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YouTube

ЄС посилить правила Шенгену: Макрон закликав захищати кордони

Стало відомо про те, що Європейський Союз посилить контроль своїх зовнішніх кордонів у рамках боротьби з терактами, які зараз відбуваються в багатьох країнах. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон у четвер, 5 листопада.

Еммануель Макрон, скріншот з відео
Еммануель Макрон, скріншот з відео

Олена Зеленська несподівано зізналася в коханні жінок: "Емоційно, чуттєво"

Перша леді Олена Зеленська на запрошення посла Аргентинської Республіки в Україні Олени Летісії Тереси Мікусінскі відвідала виставку робіт аргентинських фотохудожниць "Аргентина очима жінок-художниць", організовану посольством.

Олена Зеленська, фото president.gov.ua
Олена Зеленська, фото president.gov.ua

Новий чоловік підняв руку на Асмус: "Тепер з красивою шишкою"

Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Христина Асмус, фото - https://www.instagram.com/asmuskristina/
Христина Асмус, фото - https://www.instagram.com/asmuskristina/