В ефірі політичного ток-шоу" Право на владу "у четвер, 5 листопада, виступила голова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

Вона виступила з критикою президента Володимира Зеленського, заявивши, що поки в Україні твориться конституційна криза і плутанина з законом Про електронну декларацію, Президент явно зайнятий іншим. І нагадала недавнє листування Зеленського з режисером Саріком Андреасяном.

" і Зеленський прокинувся, почав писати якісь пости, вся країна дізналася, що є якийсь Сарік, з яким переписується президент замість того, щоб реагувати на речі, які відбуваються в країні. І тільки на третій день він відреагував на цю кризу конституційну. "

Далі політик здивувалася реакції Зеленського. Він, юрист за освітою, за словами Геращенко подав не просто неконституційний закон, а закон, який сам по собі є замахом на злочин. Він вирішив розігнати Конституційний суд замість адекватної реакції на кризу.

Нагадаємо, віце-прем'єр назвав Донбас " раковою пухлиною "і запропонував його"ампутувати".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський присоромив "слуг народу" і закликав до дій.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готується до скасування траншу МВФ і розпуску Ради через суддів КСУ.