Субота, 7 листопада, в більшості областей України очікується суха і навіть сонячна погода. У країні відчутно потеплішає, температура повітря триматиметься в межах +11 +14 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, у вихідні дні антициклон утримає суху погоду на всій території країни. Температура повітря в західних, центральних і північних областях складе від +11 до +12 градусів, вночі температура знизиться до +3 +5 градусів.

Крім того, на Півдні і в східних регіонах України буде найтепліше, температура повітря вдень підніметься до +12 +14 градусів. Нічна температура опуститься до +4 +6 градусів.

У Києві в суботу буде прохолодна і похмура погода, опадів не передбачається. Температура повітря в столиці становитиме вдень до +9 градусів, вночі похолоднішає до +4 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

погода на 7 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

7 листопада вшановується пам'ять святих Маркіяна і Мартирія. Наші предки звернули увагу на те, що вранці цього дня "або дощем заливає, або снігом замітає", так само був можливий і туман. У колишні часи говорили, що "в листопаді світанок з cутінками серед дня зустрічаються".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.