Жінка вдарила і вкусила співробітника поліції під час перепровадження її до відділу для складання адміністративного протоколу. Це сталося на сході Москви, на відкритому шосе в салоні службової машини поліції.

Представники правоохоронних органів затримали 58-річну жінку. Причиною стало знаходження в нетверезому вигляді і дрібне хуліганство. Про це повідомляє видання "Інтерфакс".

Читайте Знай в Google News!

Однак при спробі доставити її у відділ Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації по району Метромістечко для складання адміністративного протоколу, жінка двічі вдарила співробітника патрульно-постової служби по тілу і голові і скоїла укус в області передпліччя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Громадянці 1962 року народження загрожує до п'яти років позбавлення волі, адже стосовно зловмисниці порушили справу про застосування насильства щодо представника влади.

Подібний випадок вже відбувався в День народної єдності, коли житель Москви вкусив поліцейського за стегно, ігноруючи попередження представників правоохоронних органів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі неадекват накинувся на Матусю з маленькими крихітками: "Вирвав дзеркало і ліз в машину"

Як повідомляв "Знай.ua", українці загрожує смертна кара на Балі через посилку від батьків. Родичі затриманої зв'язалися з консульством України в Індонезії. Там запропонували почекати три дні до отримання результатів повторного тесту.

Знай.ua писав, На Закарпатті 13-річна школярка народила від вітчима, мати встала на бік нелюда: "Він її любить"