Жінка вдарила і вкусила співробітника поліції під час перепровадження її до відділу для складання адміністративного протоколу. Це сталося на сході Москви, на відкритому шосе в салоні службової машини поліції.

Представники правоохоронних органів затримали 58-річну жінку. Причиною стало знаходження в нетверезому вигляді і дрібне хуліганство. Про це повідомляє видання "Інтерфакс".

Читайте Знай в Google News!

Однак при спробі доставити її у відділ Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації по району Метромістечко для складання адміністративного протоколу, жінка двічі вдарила співробітника патрульно-постової служби по тілу і голові і скоїла укус в області передпліччя.

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Громадянці 1962 року народження загрожує до п'яти років позбавлення волі, адже стосовно зловмисниці порушили справу про застосування насильства щодо представника влади.

Подібний випадок вже відбувався в День народної єдності, коли житель Москви вкусив поліцейського за стегно, ігноруючи попередження представників правоохоронних органів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі неадекват накинувся на Матусю з маленькими крихітками: "Вирвав дзеркало і ліз в машину"

Як повідомляв "Знай.ua", українці загрожує смертна кара на Балі через посилку від батьків. Родичі затриманої зв'язалися з консульством України в Індонезії. Там запропонували почекати три дні до отримання результатів повторного тесту.

Знай.ua писав, На Закарпатті 13-річна школярка народила від вітчима, мати встала на бік нелюда: "Він її любить"