Теща п'ятого президента України Петра Порошенка помирає від коронавірусу.

Мати Марини Порошенко Людмила Переведенцева знаходиться в лікарні у важкому стані з covid-19, вона помирає. Про це Порошенко заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"У Марини, моєї дружини, зараз у лікарні вмирає мама. Вона сьогодні втратила свідомість. Ви підіть і Марині розкажіть всю цю дурню, яку ви тут зараз грузите телеглядачам. Ви статистику пропускаєте, скільки у вас – 40 або 50 тисяч помре? ", – емоційно сказав Порошенко в прямому ефірі.

Порошенко зазначив, що ще пів року тому в Україні повинні були закупити маски та обладнати лікарні. Однак влада цього не зробила, розтринькавши натомість гроші коронавірусного фонду.

"Я задаю питання, чому ви за пів року не закупили маски, не обладнали лікарні? Це дуже важко, коли ти втрачаєш близьку людину. Не підходьте, будь ласка, до важкохворих пацієнтів з позиції статистики. Терміново відновіть, будь ласка, кошти коронавірусного фонду змінами до бюджету, завтра на позачерговій сесії додайте туди 38 млрд, і те, що ви мали зробити в березні, зробіть зараз", - звернувся Порошенко до присутніх у залі представників влади.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він також наголосив, що через безглузді дії влади зараз помре багато українців.

"Не додзвонитися зараз на гарячу лінію, не виїжджає зараз мобільна бригада і люди мають величезні проблеми. Ми могли зробити з березня набагато більше і не зробили. Через це значна частина українців помруть, або залишаться інвалідами", - констатував Порошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні за добу 9 721 нових хворих на коронавірус, 201 померло

Як повідомляв портал Знай.ua, ковідний фонд відверто розбазарюється владою

Також Знай.ua писав, у ВООЗ закликали світ готуватися до нової пандемії