33-річний Олександр Степанюк з Новосибірської області в Росії часто по роботі їздить за 30 км від дому в село Роздольне та іноді залишається ночувати на дачі.

Читайте Знай в Google News!

Вночі 22 жовтня росіянин почув з сусідньої ділянки гучний писк. На ранок вирішив перевірити джерело звуку і виявив під фундаментом чотирьох маленьких цуценят.

Степанюк не залишив пухнастиків у біді. Чоловік напоїв їх молоком, погодував і вирішив сам знайти їм господарів за допомогою соцмереж. Він зняв з одним цуценям відео і виклав його в TikTok: "У мене вже був подібний досвід, я так п'ятьох кошенят роздав. Вирішив, що і цього разу може вийти".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наступного ранку відео з цуценям набрало мільйони переглядів і тисячі коментарів, в яких люди хотіли забрати тварину додому. Так, одне з них відправилося в Єкатеринбург, а незабаром й інші цуценята знайшли собі сім'ї.

цуценята, фото з соцмереж
цуценята, фото з соцмереж

"Я дуже ретельно поставився до вибору господарів. Багато дзвонили, говорили, що у них бізнес, а цуценята – в подарунок дітям. Були сильні сумніви, чи будуть за ними доглядати гідно. У підсумку віддав одного в Кам'янку, двох – у Новосибірськ. Раз виходить вести канал, рятуючи тварин, то я не кину цю справу і буду творити добро далі. Можливо, дуже скоро ще якомусь малюкові знайду нову сім'ю", - зазначив Олександр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Львівщині розшукують пухнастого чемпіона Європи: "Втік на заправці".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві злякали шкуродерів, які хотіли приготувати собаку на багатті.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові родич "Хатіко" підняв настрій перехожим.