Президент України Володимир Зеленський написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter про те, що Світовий банк виділить 100 мільйонів доларів на відновлення підприємництва та економіки на підконтрольних територіях Донбасу.

Кошти будуть виділені Україні. Зеленський подякував представникам Світового банку — Девіду Малпассу та Арупу Банерджі — за підтримку територіальної цілісності нашої держави.

Читайте Знай в Google News!

"Україна отримає від Світового банку 100 млн доларів на відновлення економіки та підприємництва підконтрольних територій на сході", - написав він у публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше глава української делегації України в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявляв про необхідність запропонувати створення вільної економічної зони на Донбасі, яка буде діяти в рамках особливого порядку місцевого самоврядування.

Він вважає, що без неї неможливо буде відновити економіку. І діяти вона повинна десь до 2050 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський підрізав крила власній команді - найважливішої посади більше немає.

Як повідомляв "Знай.ua", експерти порівняли ціни в Україні 1996 і 2020 роках - на 50 гривень купували в рази більше. На початку свого шляху гривня була міцною валютою. Тоді, щоб купити один долар, було потрібно всього лише 1,77 гривні, а зараз було підраховано, що можна було купити за 50 гривень в 1996 році і в нинішній час.

Знай.ua писав, головні новини за 6 листопада: світу загрожує нова пандемія, а Зеленський планує правити до 2030.