Україну накриє величезний антициклон Ramesh, який розтягнувся через всю Європу і не пропускає до нас дощі. Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася у своєму Telegram-каналі прогнозом погоди, яку слід очікувати українцям у четвер, 5 листопада.

Щоправда, за словами Діденко, дощі проберуться в Західну і Північну області, як показано на карті.

"Антициклон Ramesh заблокує дощі на всі вихідні в Україні. Але туманам дозволить шастати. Вітер північно-західний, помірний, часом поривчатий. Температура повітря на суботу-неділю трохи підвищиться, протягом дня +8+13 градусів, на Півдні +12+15 градусів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
У Києві 7-8 листопада дощів не буде. Періодично туман. У нічні години передбачається +5+7 градусів, протягом дня +10 градусів. На наступному тижні почне затікати до нас повітря арктичного походження, з'являться перші морози.

"Тому вихідні, хоча й будуть із хмарами, але все ж не мокрими і не морозними - для грибів якраз, ну, або для вибивання килимів чи прогулянок у замшевих кросівках. Дистанції, мудрості, цікавих книжок, серіалів, здоров'я і солодких гарбузів", - побажала синоптик українцям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, діставайте санки і теплий одяг: синоптики ошелешили українців прогнозом до кінця осені.

Як повідомляв Знай.uа, зима здивує українців аномалією - такого ще не було.

Знай.uа писав, сніговики з бруду або справжня зима: українцям розповіли, чого очікувати від погоди найближчим часом.