У Харкові на проспекті Науки Volkswagen збив 4-х людей. Очевидці повідомляють, що два водії влаштували перегони. Постраждалих з множинними переломами забрала швидка.

Читайте Знай в Google News!

Про це передавати у поліції Харківської області.

Троє постраждалих, серед яких 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик і невстановлена жінка у віці близько 50 років доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Горе-водія Volkswagen, який у Харкові збив 4-х людей на острівці безпеки на перехресті проспекту Науки та вулиці космічної, затримали.

Йому 22 роки і він іноземець. За словами свідків, він поводився неадекватно і перебував під дією чи то наркотиків, чи то алкоголю. Але в поліції цю інформацію поки не підтверджують. Кажуть, що призначили низку експертиз.

Водій їхав зі швидкістю 120 км/год.у людей на острівці безпеки в'їхав прямо зі смуги, призначеної для повороту ліворуч. Раніше він вже потрапляв у поле зору поліції. А також є інформація, що цього разу він брав участь у вуличних перегонах, розповів перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов.

Водій дійсно їхав наввипередки з іншим авто. Під час гонок Volkswagen отримав удар від "суперника" і вилетів на острівець безпеки, де збив людей, які чекали зелений сигнал світлофора.

Зараз жінка, яка на момент ДТП була в червоній куртці (видно на ролику) знаходиться у вкрай важкому стані, у дитини лікарі зафіксували перелом ноги і руки, у чоловіка переламані ноги, всі екстрено госпіталізовані.