Президент України Володимир Зеленський відреагував на події, що відбулися вчора ввечері в Кривому Розі. Чоловік напав на людей на вулиці з ножем, двоє були вбиті, вісім людей поранені.
Зеленський написав пост у соціальній мережі Facebook, в якому описав невимовний біль, відчай, смуток і страждання через вкрай жахливі новини з його рідного Кривого Рогу. Серед поранених є дитина.
Читайте Знай в Google News!
"Світ точно божеволіє! Кожен день - новини про подібні безумства. До цього точно ніколи не можна звикнути, але, на жаль, в будь-якій країні є покидьки, які можуть просто взяти і забрати життя звичайних людей у вихідний день на вулиці міста. З будь-яких абстрактних причин принести трагедію відразу в багато сімей. Ми повинні про це говорити відверто і повинні це зупинити", — заявив президент.

Промова Зеленського, скріншот: Facebook
Промова Зеленського, скріншот: Facebook

Він також додав, що не сумнівається — події в Кривому Розі є проявом абсолютного тероризму. І це незважаючи на те, що Кримінальним кодексом цей конкретний злочин може бути трактовано інакше. Зеленський заявив, що ніякої поблажливості і виправдання до Виродків роду людського не буде. Представники силових структур повинні зробити так, щоб на вулицях наших міст стало безпечніше.
"Безумовно, треба на таке реагувати жорстко і відразу, як з'являється хоча б найменша підозра, що можливий напад. Безумовно, сподіваюся на швидке розслідування і справедливий вирок цьому покидьку. Вірю, що саме так і буде. І щиро вдячний патрульним, які швидко, професійно, оперативно його затримали", - додав він, після чого побажав щирі співчуття сім'ям загиблих і якнайшвидшого одужання всім постраждалим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Кривому Розі псих з ножем влаштував "судний день" випадковим перехожим: "Бог сказав вбити 15 осіб"

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський поспішно звернувся до Байдену, обійшовши Трампа: "Наша дружба..."

Знай.ua писав, Порошенко вимагає відкрити "Феофанію" і відомчі лікарні для хворих covid-19: всього три дні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще