Українська делегація у Тристоронній контактній групі зробила заяву про загибель 20-річного українця військовослужбовця з 80-ї десантно-штурмової бригади Олега Свинарика. Було визначено, що Олег "не відноситься до бойових втрат".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Тристоронньої контактної групи в мережі Telegram.

Заява ТКГ, скріншот: Telegram
Заява ТКГ, скріншот: Telegram

У ТКГ зазначили, що за фактом смерті українського десантника відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють всі обставини цієї трагедії. Тристороння контактна група вважає неприпустимими спекуляції деякими посадовими особами та ЗМІ щодо "можливого приховування бойових втрат керівництвом ЗСУ".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Олег Свинарик народився у Львівській області. Помер у віці 20 років в районі населеного пункту Половинкине Старобільського району.

Варто також нагадати нашим читачам, що 27 жовтня у Варві матері сержанта військової служби за контрактом Миколи Микитченка, який загинув під час авіакатастрофи під Чугуєвом 25 вересня, вручили медаль "За військову службу Україні". Про це повідомляє Чернігівський обласний військовий комісаріат на своїй сторінці у Фейсбук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, армія США отримає зброю з кнопками для ігрового джойстика.

Як повідомляв Знай.uа, Пентагон створить автономний військовий транспорт для патрулювання міст.

Знай.uа писав, посеред Карпат виявили соратників Гітлера: "Померли в один день".