Професор "закопав" себе після відмови вести пару українською: "Почав пропагувати російський світ"

У Дніпровському політехнічному університеті стався мовний скандал. Викладач філософії читав лекцію російською, тоді як одна зі студенток просила перейти на державну.

Адже цього вимагає закон, але Валерій Громов відмовився, сказавши: "дві мови – одна нація, а одна мова – це руїни, а не Україна". Це сталося кілька тижнів тому після того, як 18-річна студентка Софія ЛІСКОВСЬКА попросила доктора філософських наук, а також професора кафедри філософії та педагогіки Громова проводити лекції українською.

Студенти, фото: кадр з відео
Студенти, фото: кадр з відео

Зірка російського футболу Дзюба інтимно "тренував" свого "Артемчика" на камеру: дорога в збірну тепер закрита

Гравець футбольного клубу "Зеніт" з російського Пітера, капітан Національної збірної РФ Артем Дзюба потрапив у гучний секс-скандал. Справа в тому, що в мережі активно набирає перегляди відео, на якому дуже схожа на нього людина займається самозадоволенням.

Схожий на Дзюбу хлопець, скріншот: YouTube
Схожий на Дзюбу хлопець, скріншот: YouTube

"Фіктивному" шлюбу Трампів скоро кінець: ЗМІ повідомили про майбутнє розлучення

Чинна перша леді Сполучених Штатів Меланія Трамп може вже найближчим часом подати на розлучення. Така можливість у неї з'явилася завдяки вірогідному програшу Дональда Трампа на виборах, розповідає колишня помічниця Стефані Волкофф.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Меланія і Дональд Трампи, скріншот відео
Меланія і Дональд Трампи, скріншот відео

Прогноз синоптиків ошелешив українців: скажена зима задасть жару - і морози, і "бабине літо"

За вікном панує останній місяць осені-2020. І він вже показав різноманітність настроїв - від похолодання з дощами і снігом до справжнього "бабиного літа".

Згідно з прогнозами народного синоптика Володимира Деркача, листопад нас ще здивує температурними перепадами і "бабиним літом". Температурні гойдалки будуть до самого кінця року.

Погода, фото: Getty Images
Погода, фото: Getty Images

Тіна Кароль показала любовну близькість з Баланом мільйонам, але кадри з весілля зачіпають до сліз

Відома українська співачка Тіна Кароль є активною користувачкою соціальної мережі Instagram, де регулярно ділиться своїм проведенням часу з фанатами.

Зовсім недавно вона зробила подарунок для шанувальників, випустивши довгоочікуваний альбом під назвою "Знайти своїх". Кароль записала зворушливі пісні, які зуміли знайти відгук у серцях слухачів, а зараз вона продовжує підігрівати чутки про роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/