Декоративна косметика найбільших торгових марок Східної Азії базується саме на рисовій муці, яка є натуральним помічником для збереження і продовження молодості шкіри.

Читайте Знай в Google News!

Найкращими масками для обличчя з рисової муки ділиться сайт "Зі смаком"

Властивості рисового борошна:

  1. Ніжний пілінг і вирівнювання текстури.
  2. Освітлення і надання сяйва.
  3. Звуження пор.
  4. Підтяжка і збільшення пружності.
  5. Інтенсивне живлення і зволоження.

Маски з рисового борошна

Оновлювальний рисовий скраб

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

2-3 ч. л. борошна змішайте з 1 ст.л. теплої води або молока. Нанесіть рівним шаром на шкіру, залиште на 3 хвилини, потім кінчиками пальців масажуйте шкіру протягом 5 хвилин. Змийте теплою водою.

Рисовий компрес для розслаблення

2-3 ч. л. рисового борошна змішайте з 200 мл дуже теплої, але не гарячої води. Змочіть у цій суміші бавовняний рушник або тканинну заготовку для маски, злегка відіжміть, прикладіть до обличчя і шиї. Лежіть з компресом протягом 10-15 хвилин. Процедуру можете продовжити - змочіть рушник ще раз.

Рисова мука, фото: кадр з відео
Рисова мука, фото: кадр з відео

Рисовий лід для тонізації

Частину суміші, що залишилася після приготування компресу, розлийте у формочки для льоду і заморозьте. Протирайте обличчя вранці після вмивання і ввечері після зняття макіяжу.

Рисова маска для обличчя та шиї для розгладжування

1 ст. л. рисового борошна змішайте з 2 ст. л. густої сметани. Нанесіть на обличчя і шию. Залиште на 20 хвилин. Змийте теплою водою, а потім протріть кубиком рисового льоду.

Рисова маска для підтягнення

2 ч. л. рисового борошна змішайте з яєчним білком. Нанесіть засіб на очищене обличчя і область підборіддя. Через 10 хвилин змийте теплою водою, потім протріть кубиком рисового льоду.

Маска для обличчя, фото: jlegi.com
Маска для обличчя, фото: jlegi.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ці продукти краще не купувати в магазині: барвники, ароматизатори і підробки

Як повідомляв портал "Знай.ua", чим нафарширувати яйця: 26 варіантів начинки на всі випадки життя

Також "Знай.ua" писав, рівень кисню при коронавірусі: чи обов'язково вдома мати пульсоксиметр. Пандемія коронавірусу вплинула на щоденне життя людей, а у деяких сферах - докорінно його змінила.