У вівторок, 10 листопада, по всій Україні встановиться прохолодна погода. Опадів не прогнозують, хоча іноді може бути досить туманно.

Читайте Знай в Google News!

У порівнянні з попередніми днями, температура опуститься. Вдень в Україні ще очікують +8 +13 градусів. Однак можливий туман. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Антициклон міцно осів в Україні, милується нашою осінньою красою, блокує дощі, притягує морози і не думає поки кудись їхати. Йому у нас добре", - написала синоптик.

У Києві у вівторок буде сухо. Вдень у столиці стовпчики термометрів досягнуть +8 градусів, вночі опустяться до +2 +4 градуси.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, середня температура повітря в Україні становитиме +6 +8 градусів. Найтепліше буде на Закарпатті – +10 +12, найхолодніше в Сумській області – +4 +6 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

10 листопада вшановується пам'ять Святої Параскеви П'ятниці. Погоду в цей день передбачали комарі: якщо їх ще можна було побачити, то зима обіцяла бути м'якою.

погода на 10 листопада, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.