Президент України Володимир Зеленський захворів на коронавірус.

У президента України Володимира Зеленського виявили коронавірус. Є інформація про те, що відчуває він себе добре. Про це він передавати у своєму Telegram-каналі.

Володимир Зеленський, скріншот відео
Володимир Зеленський, скріншот відео

Єрмак і Марченко це тільки початок, слідом за Зеленським ковід підхопив уряд України

Слідом за президентом України Володимиром Зеленським, стало відомо, що також глава Міністерства фінансів Сергій Марченко і глава офісу президента Андрій Єрмак захворіли коронавірусом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Єрмак, скріншот: Youtube
Єрмак, скріншот: Youtube

Про те, що Єрмак отримав позитивний результат тесту, стало відомо з його останньої публікація у соціальній мережі Facebook. Про те, що Марченко захворів — передавати нардеп Ірина Верещук у коментарі організації АвтоЄвроСила.

Військові ракетою збили російський вертоліт, - ЗМІ

Російські засоби масової інформації повідомляють про те, що на території Вірменії був збитий вертоліт РФ, який згодом впав. В результаті події є загиблі.

Вертоліт, фото росЗМІ
Вертоліт, фото росЗМІ

На жаль... Президент почуває себе добре", - Мендель вразила реакцією на ковид Зеленського

У відповідь на повідомлення з боку офісу президента України в соціальній мережі Facebook, прес-секретар Зеленського Юлія Мендель теж опублікувавши своє звернення, яке спочатку було дивно трактовано.

Юлія Мендель, фото з вільних джерел
Юлія Мендель, фото з вільних джерел

Рай для заробітчан змінює правила в'їзду: що потрібно знати українцям

У Чехії з понеділка, 9 листопада, набули чинності нові правила в'їзду в країну залежно від епідситуації з коронавірусом. Інформація особливо актуальна для українців.

Заробітчани в Чехії, фото: кадр з відео
Заробітчани в Чехії, фото: кадр з відео

Погода на 10 листопада: Україна опиниться в теплих обіймах антициклону

У вівторок, 10 листопада, по всій Україні встановиться прохолодна погода. Опадів не прогнозують, хоча іноді може бути досить туманно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше