Відеоблогер, політичний аналітик і підприємець Сергій Корнак проаналізував роботу колишнього українського президента Петра Порошенка. Крім того, він звернувся до українців, щоб ті проголосували, чи довіряють вони зараз Порошенку.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

Блогер розповів, що зараз, згідно з усіма соціологічними опитуваннями, рівень довіри до колишнього президента складає всього 15-16%. У зв'язку з цим, Корнак звернувся до своїх підписників і попросив їх проголосувати, чи підтримують вони зараз Порошенко.

У свою чергу, Сергій Корнак розповів, що особисто він думає про колишнього главу України.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Я вважаю його демоном, просто злий геній, людина безпринципна, тотальний брехун. Заради досягнення своїх цілей піде по трупах, патологічно жадібний. Але дуже цілеспрямований, безпардонний і звиклий домагатися своїх цілей", - вважає Сергій Корнак.

За його словами, період правління Порошенка хоч і приніс Україні безвіз і томос, але призвів до війни на Донбасі. Блогер підкреслив, що Порошенко прям рветься до влади і дуже сподівається стати наступним президентом України.

Далі Корнак розповів про результати виборів у США, де тепер головне крісло Білого дому зайняв Джо Байден, і пов'язав це з Порошенком.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

"Перемога Байдена Порошенко дуже злякала. Тому що, я думаю, що зараз йому прилетить. Всі ці плівки Байдена, я думаю, що Байден сам був ошелешений, що його розмови записали. Ці плівки не можна було записати без відома Порошенка", - підкреслив відеоблогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

За словами Корнака, екс-глава України "награбував близько 10 мільярдів доларів, шалена сума".

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів, що він думає про народного депутата Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак висловив свою думку про спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак прокоментував ситуацію з протестом, який відбувся в Грузії.