Медики, силовики та рукавички за завищеними цінами: куди йдуть гроші з антиковідного фонду

Кабмін ще в травні виділив кошти на антиковідний фонд для підтримки медичної сфери.

Медикам, які перебувають на передовій боротьби із зараженими на коронавірус, виплатили 2 млрд 754 млн грн. При цьому, загальна сума, виділена з Фонду на ці цілі для Міністерства охорони здоров'я, майже вдвічі більша – 5 млрд 955 млн грн. Це означає, що більш ніж половина виділених для медиків грошей досі чекають свого часу на рахунках.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

В Україні за добу 10 842 нових хворих на коронавірус, 191 померло

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В Україні встановлено абсолютний антирекорд за кількістю хворих коронавірусом за добу - на ранок 10 листопада зафіксували 10 842 нових випадків.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 214 657 пацієнтів. За останню добу видужало 5 514 осіб, 191 особа померла.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Зеленському висунули чіткі вимоги: в Парламенті – не більше 100 нардепів, а КСУ – позбавити "головного"

З "антикорупційним" рішенням Конституційного суду України, що спровокувало масові протести і оперативну консолідацію парламентарів, й досі не бажають миритися тисячі українців. Тож громадяни на офіційному рівні вирішили внести конкретні "санкційні" пропозиції для КСУ. А доповнила перелік низка законодавчих оновлень зі скорочення кількості депутатів Верховної Ради, введення обов'язкового "конституційного екзамену" для парламентарів та кардинальне оновлення норм Держстандарту для продуктів харчування.

Володимир Зеленський, фото: кадр з відео
Володимир Зеленський, фото: кадр з відео

Хто такий Джо Байден: у мережі розповіли правду про нового президента США

У мережі розповіли про те, хто такий Джо Байден, який став новим президентом Сполучених Штатів Америки. Також спливли скандальні факти про головну людину Америки, про які точно ніхто не знав.

Джо Байден, фото: gettyimages
Джо Байден, фото: gettyimages

Другий Чорнобиль? Під носом у Лукашенка трапилося екологічне лихо

На першій в Білорусі атомній електростанції, яку Лукашенко урочисто відкрив 7 листопада, вибухнули трансформатори. Робота станції припинена.

Олександр Лукашенко, фото РБК
Олександр Лукашенко, фото РБК