Теща п'ятого президента України Петра Порошенка померла від коронавірусу.

Читайте Знай в Google News!

У вівторок, 10 листопада від ускладнень, пов'язаних з коронавірусом померла матір Марини Порошенко Людмила Переведенцева.

Про це повідомив експрезидент Петро Порошенко у Telegram.

"Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми. Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні - тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять..." - написав Порошенко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Мати Марини Порошенко Людмила Переведенцева перебувала в одній з київських в лікарень з covid-19. Вона находилась у важкому стані, про що Петро Порошенко повідомляв в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

У той же час, незважаючи на серйозний стан тещі, Порошенко разом зі своєю дружиною не переставали піаритись.

Так, Петро і Марина Порошенки за 2 дні до смерті Людмили Переведенцевої відвідали прем'єру фільму "Атлантида". При чому, вони нехтували рекомендаціями МОЗ щодо запобігання поширення коронавірусу і, як видно з опублікованих експрезидентом фото, перебували без масок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко повідомив, що його теща помирає від коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко разом зі своєю дружиною Мариною у розпал пандемії відвідали прем'єру фільму "Атлантида".

Також Знай.ua писав, у Петра Порошенка помер батько.