Політичний експерт Михайло Чаплига прокоментував угоду, яку прийняли Вірменій і Азербайджан щодо припинення конфлікту в Нагірному Карабасі. За його словами, незабаром також може початися російсько-турецька війна, яка буде досить кривавою.

Відповідне відео опублікували на каналі "Politeka Online" В YouTube.

"Великі держави ніколи не воюють за власні інтереси на власній території. Сполучені Штати воюють з Росією на території України, Росія воює з Туреччиною на території Вірменії. І зауважте, не на території Азербайджану, який є фактично частиною Туреччиною", - заявив Чаплига.

За його словами, все це сталося відразу після того, як був збитий вертоліт російських збройних сил. Причому, за єдиною версією, збили цей вертоліт з ручного ПЗРК на відстані в 6 кілометрів на низькій висоті. Тим не менш, експерт вважає, що таке зробити неможливо.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Чаплига стверджує, що війна між Російською Федерацією і Туреччиною ніколи не припинялася. Також він розповів, що робити в цьому випадку Україні, і яка її роль в цьому.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

"Нас тут може врятувати виключно дипломатія. Ми розуміємо, що тут друзів у нас немає. Не дарма в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що нібито Ердоган сказав про те, що Крим буде або турецьким або російським", - підкреслив Михайло Чаплига.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Політичний експерт підкреслив, що Азербайджан, Росія і Туреччина "принесли в жертву" Вірменію. Також він заявив, що в світі не існує ніяких партнерів, завжди хтось стоїть зверху, а хтось залишається внизу.

"Не існує ніяких партнерів. Весь світ ділиться на мародерів і жертв. Хто ти? Визначайся. Азербайджан просто в лічені дні може забрати весь Карабах", - додав Михайло Чаплига.

Нагадаємо, що політичний експерт Михайло Чаплига заявив, що Володимир Зеленський і його команда нібито розпилюють бюджет.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Михайло Чаплига розповів про те, що буде з пенсійною системою в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що політолог Михайло Чаплига розповів про наймасштабнішу спецоперацію проти корупції.