Відомий український синоптик Наталка Діденко склала прогноз погоди на четвер, 12 листопада і опублікувала його в своєму Telegram-каналі. Українці можуть не боятися опадів у цей день, а вирушати на прогулянку, попередньо одягнувшись тепліше.

Всі ймовірні опади надійно заблоковані антициклоном, запевняє синоптик. По всій країні періодично будуть тумани. В окремих районах, через похолодання і стаціонування антициклону очікується одне з найкрасивіших метеорологічних явищ — паморозь. Тому синоптик радить озброїтися фотоапаратами і сфотографувати її на пам'ять.

Стовпці термометрів по всій Україні плавно поповзуть вниз. Вночі 12 листопада очікується вже -3+4 градуси, вдень — до +3+8 градусів.

У Києві в четвер опадів не очікується. Температура вночі 0 + 3 градуси, вдень— +3+6 градусів. Синоптик розповіла, що до кінця тижня в Україні не передбачається істотних опадів, холоднішати буде далі. Закривається сезон сушених грибів, і відкривається сезон грибів заморожених.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, погода для всієї України-колючий мороз відвідає більшість регіонів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зима йде на Тернопільщину-синоптики розповіли, коли чекати заморозків.

Також портал "Знай.uа" писав, що синоптики різко змінили прогноз погоди, холод і сніг доберуться до України швидше,