Зеленський заразив? Разумков підхопив вірус і відправився на самоізоляцію

Коронавірус все більше поширюється серед представників української влади. На другий день після того, як у президента Володимира Зеленського виявився позитивним тест на covid-19, хвороба наздогнала і спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Глава ВР відправився на самоізоляцію.

Дмитро Разумков, фото: korrespondent.net
Дмитро Разумков, фото: korrespondent.net

Україна може звернутися до ВООЗ через covid-19: залучати чужих лікарів для боротьби з хворобами

Головний санлікар Віктор Ляшко припустив, що Україна може звернутися до ВООЗ з проханням про направлення в країну медпрацівників. Це пов'язано зі збільшенням навантаження на екстрену медицину через коронавірус.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

У розпал пандемії Верховна Рада "розписала" 130 млн: ремонт, блокноти та софти – куди "втечуть" гроші українців

Катастрофічне зростання кількості хворих на COVID-19, десятки постів у соцмережах про жахливий стан лікарень та відсутність ліжко-місць і навіть офіційний звіт міністра охорони здоров'я Максима Степанова про наближення "італійського" розвитку подій не заважає представникам Верховної Ради витрачати десятки мільйонів на другорядні речі.

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

З Чехії кричать про Третю світову, навіть документ написали: "На першій стадії..."

Чеська військова розвідка опублікувала доповідь за 2019 рік в якій попередила про загрозу Третьої світової війни. Документ датовано вівторком, 10 листопада, 2020 року. Можливою причиною конфлікту допускається суперництво між США, Росією і Китаєм.

Третя світова війна, фото: mk.ru
Третя світова війна, фото: mk.ru

Водіїв попередили про негоду в Україні: перший рівень небезпеки

В Україні складні погодні умови стали причиною оголошення жовтого рівня небезпеки. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій з посиланням на інформацію від Українського гідрометцентру.

Туман у Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Туман у Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube