В ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" лідер руху Savefop Сергій Доротич вступив у перепалку з депутатом від "Слуги народу" Данилом Гетманцевим. Він публічно звинуватив Гетьманцева в диверсіях і співпраці з Росією.

"Гроші - це життя в Україні. Від грошей залежить, чи будемо ми жити. Що стосується стану мікро-підприємництва в Україні. Влада і олігархат знищують мікробізнес. У тому числі, у вигляді карантинів, корупційних поборів, штрафів, надуманої фіскалізації. І робить це людина, яку я особисто вважаю диверсантом. Він маніпулює, перекручує закони, підставляє президента, народ України, бізнесменів.... Він підставляє довіру", - сказав Доротич.

Доротич також висловив підозру, що Гетьманцев працює на Росію, адже тільки агресору може бути вигідна така дестабілізація економічної ситуації в Україні.

"Не треба нас закривати на карантин. Ми будемо в масках, халатах, але дозвольте нам працювати, тому що ви нам, самозайнятим особам, нічого не даєте" - додав лідер Savefop.

Нагадавши, міністр Степанов заявив про те, що вакцина від коронавірусу може з'явитися вже в березні 2021 року.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що за добу (11.11) зафіксували 11 057 нових випадків.

Нещодавно Знай передавав, що медики розповіли, де можна заразитися коронавірусом.