Головний лікар Клінічної лікарні Феофанія Ігор Семенов заявив, що лікування президента Володимира Зеленського обходиться у ту ж суму, що й будь-якого іншого пацієнта — у середньому 7800 гривень на день.

Читайте Знай в Google News!

Про це він розповів у коментарі для видання "КП і Україні".

Авжеж, як пояснює медик, ця сума може змінюватися - адже все залежить від препаратів і процедур, які роблять пацієнту. Наприклад, особливо "дорогими" є комп'ютерна томографія та тест на COVID-19 — але ці процедуру не потрібні щоденно. Також можуть змінюватися і схеми лікування: призначатися інші препарати, коливатися дозування.

Лікарня Феофанія, скріншот відео
Лікарня Феофанія, скріншот відео

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Для президента немає окремого бюджету. Він знаходиться рівно на тих самих умовах, як і інші. Володимир Олександрович відчуває себе добре. Поки немає ніяких ознак, що перебіг хвороби може ускладнитися. Навпаки, є симптоми, які дозволяють сподіватися на швидке одужання", - стверджує Семенов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українці прорвалися в "Феофанію" до Зеленського і Єрмака: сувора секретність, VIP-клієнти та дорогі консультації.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський звернувся до українців прямо з "Феофанії": "Органи, вважаю, працюють".

Знай.ua писав, натягуємо маски на ніс: українців масово оштрафували на 17 тисяч, каяття не допоможе. Правозахисники кажуть, що часто судді після каяття "прощають" провинилися українців і обмежуються усним попередженням.