Розголосу отримує історія з Полтавщини, у якій вихователька дитсадка довела до сліз 3-річну дитину. Випадок вдалося зняти на відео, а за справу вже взялися у поліції.

Читайте Знай в Google News!

Запис булінгу виклала у соцмережі "Фейсбук" Галина Іващенко, яку у ЗМІ називають матір'ю дитини. Про розслідування інциденту повідомляє пресслужба Національної поліції.

На відео можна побачити, що у трирічної дитини виникають складнощі з одяганням. Жінка кричить на хлопчика, той починає плакати.

"Це просто жах… Яке там ставлення до моєї дитини! Моїй дитині 3 роки виповнилося місяць тому. Він ще не може самостійно взуватися і одягатися, але такі методи "вихователя" неприпустимі!", — стверджує Іващенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Будеш сидіти цілий день без штанів", - погрожує дитині вихователька.

"Поліція провела перевірку інформації, опублікованої в Інтернеті щодо цькування 3-річного хлопчика вихователькою дитсадка в одному із сіл Шишацького району.

<…> у діях працівниці навчально-виховного комплексу поліція вбачає ознаки булінгу.

Відносно виховательки склали протокол за ст. 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення – булінг (цькування) учасника освітнього процесу.

Санкція статті передбачає адміністративне стягнення у вигляді штрафу (від 850 до 1700 гривень) або громадських робіт на строк від двадцяти до сорока годин", — йде мова у повідомленні поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше


Нагадаємо, що у Тернополі вчителі влетіли на штраф за те, що пустили дітей у класи

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка на всю країну показала, чим годують дітей у школі

Також, "Знай.uа" писав, що МОН хоче саджати вчителів