У мережі згадали, що обіцяв президент України Володимир Зеленський ще на самому початку карантину, в березні 2020 року, коли коронавірусна інфекція тільки починала своє поширення по світу.

Читайте Знай в Google News!

Так, 26 березня президент Зеленський заявляв, що в Україні не буде ніяких VIP-палат. Проте вже через півроку, коли самому главі держави знадобилася допомога і він захворів коронавірусом, його для лікування помістили саме в таку ексклюзивну палату.

У четвер, 12 листопада, Зеленський записав відеозвернення з VIP-палати в "Феофанії" і розповів, що з ним все добре. А в мережі знайшли публікацію від 26 березня, де в офіційній групі команди Зеленського зробили заяву.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Зеленський каже, що хвороба в підсумку не оминула його, і він отримав позитивний тест. Відчуває себе досить добре, і безумовно, це завдяки підтримці, яку надають прихильники.

Третій день він знаходиться на самоізоляції, але, як і належить президенту країни, від роботи він не відійшов.

Всі ці дні проходять робочі наради, в онлайн режимі. Слово "негативний" в 2020 році приносить людям радість. Хто б міг подумати про це всього рік тому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Зеленського вимагають скасувати карантин вихідного дня, прогнозуючи катастрофу.

Як повідомляв Знай. ua, хворий Зеленський звернувся до українців з Феофанії.

Також Знай. ua писав, що секретар Зеленського Мендель поділилася подробицями про хворобу президента.