Зараз при введенні карантину вихідного дня підприємці переживають за свій бізнес, тому деякі з них почали обходити правила і працювати, незважаючи на пандемію коронавірусу.

Так вчинив киянин, який перепрофілював веломагазин в "Велосипедну Церкву України".

Читайте Знай в Google News!

"Наша місія нести світле, велосипедне майбутнє в голови і серця людей. Просвіщати їх і наставляти на велосипедний шлях", - заявив підприємець на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олексій Кушка написав, що богослужіння проводитимуть на базі магазинів. І пропонує приєднатися до" велосипедної Церкви України " у складні для держави та її громадян часи, щоб помолитися за здоров'я керівництва країни, міст, селищ, установ та рідних і близьких.

Згодом він підсумував: "P.S.S. Ні, це не жарт. Шанобливо, Велопастор Олексій"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ресторан перетворився на храм, а хостел - в монастир: як бізнесмен вирішив "переграти" Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", кінотеатри в Україні можуть закритися назавжди, через карантин звільнять сотні людей. Як відомо, раніше Кабінет Міністрів України погодив рішення про введення карантину "вихідного дня", який діятиме з 14 листопада по 30 листопада 2020 року.

Знай.ua писав, медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом: це важливо запам'ятати. Українці найчастіше заражаються коронавірусною інфекцією в місцях масового скупчення людей. При цьому підчепити новий вірус на вулиці практично неможливо.