Австралійка Катерина Нгуєн під час прогулянки на пляжі Коралового моря зустріла частину морського чудовиська. Дівчина зазначила, що морський мешканець був схожий на великий язик.

Читайте Знай в Google News!

Торкатися до невідомого створення жінка не стала, тому просто відобразила це на камеру, а потім зв'язалася з місцевим Екологічним центром у пошуках відповіді. Про це пише ABC Brisbane.

Однак, на розчарування Катерини, дослідники, побачивши істоту, заплуталися не менше і не змогли вирішити загадку. Тоді за справу взялися журналісти, які поділилися фото Нгуєн у соцмережі.

Потім впізнати цю дивну істоту взялися експерти з музею Квінсленда. І у них це успішно вийшло! Вони відразу ж ідентифікували знахідку. Це виявилося морське перо виду Cavernularia obesa – колоніальний кораловий поліп.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

кораловий поліп, фото з Facebook
кораловий поліп, фото з Facebook

Ці створення являють собою м'який стовбур, як видно на фото Катерини, на якому розташовуються кілька виростів поліпів, всі разом вони формують колонію.

Його основне середовище проживання – глибини Середземного моря і Атлантичного океану, тому їх можна так рідко зустріти на суші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, льодовики Гренландії ховали стародавнє озеро під шаром льоду: побачило світ за тисячі або мільйони років.

Як повідомляв портал Знай.uа, кит мало не проковтнув занадто цікаву дівчину і став зіркою мережі.

Також портал Знай.uа писав, що загадкові спалахи в небі над Гаваями налякали жителів острова.