Володимир Гройсман, скріншот відео
Володимир Гройсман, скріншот відео

Гройсман придумав, як побороти пандемію просто зараз

Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що ще з літа просуває ідею надання доступу до вакцинації від грипу серед вразливих до пандемії коронавірусної хвороби covid-19 груп населення. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу Україна 24 і на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Карантин вихідного, фото: скріншот youtube
Карантин вихідного, фото: скріншот youtube

Зеленський пояснив мерам-бунтівникам, що чекає на українців через їхню нору: "Програє вся країна"

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський, якого було госпіталізовано до клінічної лікарні "Феофанія", відреагував на закиди мерів деяких міст ігнорувати карантин вихідного дня в Україні. Під час відеозвернення в YouTube, президент сказав, що пов'язує такі активні протистояння з другим туром виборів.

5 елемент, фото: Страна
5 елемент, фото: Страна

Всупереч карантину вихідного дня: спортивний клуб Порошенка "забив" на обмеження

Спортклуб колишнього президента України Петра Порошенка "5 елемент" працює в звичайному режимі, незважаючи на карантин вихідного дня. У цьому переконалися журналісти "Страны", заглянувши в прочинені двері клубу. Люди спокійно виходять і заходять до клубу. Двері контролює охоронець, який відкриває їх для клієнтів. Цей же охоронець і міряє температуру та перевіряє наявність маски.

Філіп Левшин, фото з Instagram
Філіп Левшин, фото з Instagram

Помер найяскравіший учасник Х-Фактор: цінував життя, посилав суддів

Стало відомо про смерть епатажного українського музиканта Пилипа Левшина. Левшин помер на 29-му році життя, після тривалої боротьби з хворобою. Про це пише видання "Херсон Типовий".

Аліменти, фото pxhere
Аліменти, фото pxhere

Виправні роботи, арешт і невиїзд за кордон: як каратимуть за несплачені аліменти

Коли розпадається сім'я, це викликає не тільки сильні емоційні, а й матеріальні труднощі. Особливо якщо в сім'ї росте дитина, а один з батьків ухиляється від сплати аліментів. Адвокат Юлія Кулик на сторінці "Безоплатна правова допомога" в Facebook розповіла, що чекає на недобросовісних батьків, які свідомо відмовляються від матеріальної участі в житті своїх дітей.