З Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. Місцеві лікарі в місті Омськ показали, як робляться "справи". Так головлікар міського перинатального центру Любов Сьоміна отримала лист з погрозами від анонімних конкурентів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Life Shot".

"Будеш беспрєдєльнічать по пологовому - кислотою пику твою спалимо, а після до сім'ї твоєї навідаємося і гранату тобі в кабінет закинемо", — такі погрози на свою адресу отримала головлікар Сьоміна.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За її словами, невідомі надіслали їй листа поштою. В Омськ Сьоміна приїхала з Наро-Фомінська (Московська область) і очолила місцевий пологовий будинок з 1 червня. Через деякий час головлікар помітила, що деякі документи в лікарні підроблялися - в табелі обліку робочого часу значилися люди, які нібито були присутні на роботі, але насправді їх не було.

Головлікар стала розбиратися в ситуації з "зайвими" працівниками, і через кілька днів їй прийшла анонімка з погрозами. А після і зовсім місцевий МОЗ, за словами Сьоміної, попросив її звільнитися.

У прес-службі Міністерства охорони здоров'я Омської області на питання про звільнення Сьоміної журналістам відповіли, що головлікар звільнилася "за власним бажанням" і це "формулювання не вимагає жодних пояснень". Жінка вже подала заяву в поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, розкрито суму "covid-відпустки" Зеленського в "Феофанії", українці лютують: "Нехай лікують такі ж аматори...".

Як повідомляв Знай.uа, головлікар Феофанії назвав справжню вартість лікування Зеленського: "Для президента немає…".

Знай.uа писав, жахи Харківської інфекціонки прогриміли на всю Україну: "У бабусі не було грошей, і її 5 днів кололи одним шприцом".